Blog Rasmi Perbadanan Putrajaya

Anugerah Gerai Wow Bazar Ramadan Putrajaya 2019

Tiada ulasan


PUTRAJAYA, 30 Mei 2019 - Presiden Perbadanan Putrajaya (PPj), YBhg. Datuk Dr. Aminuddin Bin Hassim menyampaikan hadiah kepada pemenang Pertandingan Gerai WOW Bazar Ramadan Putrajaya 2019 di Bazar Ramadan Putrajaya, Presint 3. 

Pertandingan telah bermula pada 6 Mei hingga 4 Jun 2019 bertujuan untuk mendorong serta memupuk semangat daya saing secara sihat dikalangan peniaga dalam memastikan jaminan kualiti jualan makanan dan minuman masing-masing adalah yang terbaik untuk pelanggan. 

Sebanyak tiga kategori yang dipertandingkan iaitu kategori makanan, kategori minuman dan kategori kuih/lain-lain. Kaedah penilaian mencakupi aspek kebersihan bermula dari tapak jualan sehingga ke penyediaan makanan, aspek pematuhan peraturan dan syarat lesen perniagaan serta aspek keceriaan gerai dalam menarik pengunjung ke gerai mereka. 

Bakal pemenang Anugerah Gerai WOW Bazar Ramadan Putrajaya 2019 akan menerima hadiah berupa Wang Tunai RM250, hamper, Sijil Penghargaan dan pemenang akan diberi keutamaan dalam pemilihan Peniaga Bazar Ramadan Putrajaya pada tahun berikutnya tanpa perlu melalui proses undian lot.

TAHNIAH KEPADA PEMENANG!!!


Tiada ulasan :

Catat Ulasan